En moderne skole i hjertet af Sorø

Sorø Fri Fagskole er en kostskole med plads til godt 80 elever.

Skolen ligger på et stort parklignende område med en hovedbygning og fem villaer, hvoraf en er tjenestebolig.

Hovedbygningen indeholder halvdelen af elevværelserne samt de fleste fælles faciliteter som køkkener, teorilokaler og sportshal.

Eleverne bor sammen to og to fordelt i mindre grupper med egen hyggestue med TV, te-køkken, vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der adgang til trådløst internet fra alle værelser.

Sorø by er en hyggelig lille købstad. Vi bor midt i byen og har kort afstand til både station, skov og sø. Der er heller ikke langt til købmanden, og i selve byen finder vi andre uddannelsesinstitutioner som gymnasium, UCSJ og tre grundskoler.