Vil du designe fremtidens computerspil?

Gør gaming til din fremtid med Game Design

Drømmer du om at have en finger med, når spil som World of Warcraft, Fallout og GTA udvikles? Eller drømmer du om at designe små sjove spil til sociale medier eller apps? Så er vores Game Design eller Game Art noget for dig.

Game Design - byg dit eget computerspil fra bunden

På Game Design vil du blive introduceret til grundværktøjerne inden for udvikling af computerspil. Vores lærere har alle erfaring fra branchen og vil på et niveau, hvor alle kan være med, indføre dig i computerspillets maskinrum.

Du vil i løbet af året lære at forstå processerne i spiludvikling og du vil komme til at designe og udvikle dine egne små spil fra bunden. Spiludvikling er kreativt arbejde og hjernegymnastik. Du lærer at tænke logisk og bruge din logik til at løse problemer. En evne, du også kan bruge mange andre steder i livet.

Du vil få lov at prøve kræfter med programmering og kodesproget C#, der kan bruges til mange andre formål end spiludvikling. Så hvis du f.eks. drømmer om at arbejde med robotteknologi, kan Game Design-linjen give dig en introduktion til sproget.

Kort sagt er Game Design for dig, der gamer eller bare godt kan lide at arbejde med computere og gerne vil udvikle dine evner inden for programmering og spilforståelse.

Samtidig får du et sjovt og inspirerende år, hvor du får nye venner og lærer om sund livsstil, mens du bliver klar til en ungdomsuddannelse.

Det siger eleverne

“Jeg har fået et helt nyt perspektiv på programmering. Det er slet ikke ligeså svært som jeg troede. Allerede efter 2 måneder kunne jeg programmere små dele af spil.”, Nikolaj, 10.y

Game Art - vær kreativ på computeren

Game Art giver dig mulighed for at være kreativ inden for animation, grafik, photoshop og konceptudvikling. Du vil blive præsenteret for en lang række værktøjer, som du selv får lov at prøve kræfter med.

Programmering fylder ikke ligeså meget på Game Art, som det gør på Game Design. Du vil selv få mulighed for at bestemme, hvor meget du vil dykke ned i det. Hvis det ikke har din store interesse, har du mulighed for at nedtone det, ligesom du har mulighed for at prioritere det, hvis du synes, det er spændende.

På Game Art er der rig mulighed for at udfolde sin kreativitet. Du vil lære at bygge verdener med dine egne figurer og udvikle historier og personlighed til dine figurer.

Undervisningen er en kombination af teori og praksis og den er tilrettelagt, så alle kan være med - uanset hvad dit udgangspunkt er. Der vil være gennemgang af teori og værktøjer, gruppearbejde og individuelt arbejde. Du vil i dit arbejde få personlig hjælp og vejledning til dine projekter.

Game Art er for dig, der elsker at arbejde med computere på en kreativ måde. Og så får du selvfølgelig et spændende år med nye venskaber og sjov læring, mens du bliver klar til en ungdomsuddannelse!

Det siger eleverne

“Der er ingen fordomme overfor pigerne i klassen. Der er et godt fællesskab og vi har fælles interesser. Der er slet ikke forskel på, om man er pige eller dreng. Det handler ikke om køn, men om personen”, Rosa og Carmen, 10.x

Ring og book en rundvisning og få svar på dine spørgsmål. Vi glæder os til at møde dig!

Game Design
GameDesign 14GameDesign 13GameDesign 04GameDesign 12gamedesign 11GameDesign 10GameDesign 07GameDesign 08GameDesign 09GameDesign 02GameDesign 05GameDesign 06GameDesign 03GameDesign 01GameDesign 15
Se hvilke fag du har på GameDesign linjenDet kan du bruge et år med GameDesign tilKom og tjek os ud!