Er madlavning
håndværk eller kunst?

Giv den fuld gas i køkkenet

Vælger du Gastronomi, kommer du til at lære en masse om mad, lækre menuer og flotte borde. Du lærer at planlægge arbejdet i køkkenet, og du bliver en populær ven, når du bliver mester i madlavning.

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer, food trends og dine egne interesser, får du lov til at prøve kræfter med alt fra flotte desserter til spændende og velsmagende vegetarretter.

I køkkenet arbejder vi som en helhed og hjælper hinanden udfra de kompetencer, vi hver især har. Der er plads til alle - uanset om du har erfaring med at lave mad eller ej.

Vi lever for det gode sammenhold

På gastronomiholdet vil du opleve en stor grad af fællesskab. Vi er sammen mange timer i køkkenet og vi sørger for, at der er god stemning og plads til at stille spørgsmål.

Undervisningen er i høj grad bygget på dine og de andre elevers egne interesser inden for den gastronomiske verden, men du vil også blive udfordret til at tænke i nye baner og smagsnuancer.

Du vil blive præsenteret for nye opskrifter og metoder i køkkenet, der vil udvikle dine kompetencer inden for madlavning og planlægning af menuer, og introducere dig til helt nye smagsoplevelser. Kreativ udfoldelse i køkkenet vil få en helt ny betydning.

Kort sagt er Gastronomi noget for dig, der elsker at være i et køkken og gerne vil udforske kogekunstens alsidige univers. Og så får du selvfølgelig et spændende og sjovt kostskoleår med nye venner og fuld fart på, der gør dig klar til en ungdomsuddannelse!

Hvad siger eleverne selv?

“Lærerne har tillid til os. De er åbne overfor vores idéer og inddrager os i undervisningen og projekterne”, Rasmus, 10.z

“Vi lærer meget og niveauet i undervisningen tilpasses vores niveau og engagement”, Freja, 10.z

Kom og besøg os og få svar på dine spørgsmål. Vi glæder os til at møde dig!

Stemningsbilleder fra Køkkenet
Der anrettesDer arbejdesDer kværnesSå der skal bages... Og så lige det sidste pynt
Læs om de fag du har på Gastronomi-linienSe uddannelser inden for GastronomiKom og tjek os ud!