Gør det, mens du kan!

Sig ja til en hverdag, hvor du er sammen med dine venner hver eneste dag. Ja til fællesskab. Ja til skole og undervisning på en sjov måde. Ja til at arbejde med det du kan intereserer dig for.

På Sorø Fri Fagskole kan du vælge mellem linierne:
GASTRONOMI
DESIGN
GAME DESIGN
GAME ART

Du kan tage dit år hos os som en 10. klasse med folkeskolens prøver i dansk, engelsk og matematik.

Eller du kan vælge at gå på erhvervslinjen som byder på rigtig mange timer i dit linjefag!

Du kan også få et år på vores Job & Liv.

Alle skolens elever bor på skolen.

For at kunne blive optaget som elev, skal du være fyldt 16 år eller have afsluttet 9 års skolegang.

Bliv parat til din erhvervsuddannelse
Et år på Sorø Fri Fagskole kan være begyndelsen til noget nyt og spændende. Du kommer nærmere din beslutning om undgomsuddannelse. Du vil opleve et godt sammentømret kammeratskab på tværs af skolens linier, hvor gensidig respekt for hinandens forskelligheder er en del af din hverdag.

Uanset hvilken linie du vælger, vil du møde alle de ande elever på skolen. Kort sagt: I bliver en fælles årgang. Din årgang!

Din entusiasme og dit engagement er med til at skabe din tilværelse og dine oplevelser på Sorø Fri Fagskole.

I løbet af året er der masser af spændende get aways fra hverdagen. Vi har temadage og -uger, ekskursioner og studieture, hvor vi får fælles oplevelser, og kommer klogere hjem fra tur.