Et år med fokus på DIG

I 10. klasse får du tid til at tænke dig om, så du bedre kan vælge den ungdomsuddannelse, som passer præcis til dig. Du skal ikke skynde dig, men i stedet nyde de muligheder du har for at arbejde med gastronomi, sundhed og kreativitet på Sorø Fri Fagskole.

Vi håber du har lyst til at prøve noget nyt, og at du er klar til at få en hel bunke nye venner, som også interesserer sig for design, gastronomi eller gaming. Har du lyst til at tilberede og smage lækker mad, og vil du gerne bruge din kreativitet og skabe konkrete resultater med dine hænder – så vil du elske 10. klasse hos os.

Du har alle de obligatoriske fag som hører med til 10. klasse, og derudover har du tid til at fordybe dig i dit linjefag.

Vi kæler for detaljerne, nørder med opskrifterne og nogle gange bliver vi bare ved og ved, indtil tingene er præcis, som vi vil have det.

Og så er der fest. Vi fejrer altid, når vi slutter et projekt. Og det gør vi tit. Så du kan godt glæde dig. Og tag dit fine tøj med i kufferten til Sorø.

Prøv kræfter med gastronomienEr du stinkende kreativ?Er du gamer med liv og sjæl? Kom og tjek os ud!